Miley cyrus vägrade hålla hand med Justin!


I detta klipp från directors fan cut av "Never Say Never", repeterar Miley Cyrus och Justin för deras "overboard"duett på Madison Square Garden - och hon är inte någon av hans flirt!

Det verkar som varje tonårsflicka i världen vill ha Justin, men det är inte fallet för Miley Cyrus. I detta hysteriskaklipp från directors Fan cut av Never Say Never, repeterar Justin, då 16, och Miley, då 17, för sin duett"overboard" på Madison Square Garden 31 augusti och vi älskar hennes svar till honom när han försökerkoreografera ett "kärlek" ögonblick.

Först förklarar Justins koreograf till Miley hur ofta Justin håller händerna med sin motspelerska när man sjunger"overboard."Justin hoppar snabbt i, och tillade: "Jag vet att hon vill hålla hand med mig.""Ja, just det. Du önskar!"svarade Miley , skämtsamt.

Och wow, hon vara trogen med den känslan! Se klippet nedan från den verkliga prestandan och se hur Justinständigt försöker få kontakt med Miley och hon svarar aldrig tillbaka. Det är så underhållande ... speciellt nu när vi vet historien bakom den!
-hollywoodlife


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0